17 Mars 2009 Vaknade kl 8 nånting idag.

Vaknade inte så som man brukar vakna utan solen lyste på mig. kännde något varmt, stekte lite på ansiktet.Skuttade upp från sängen och sprang till balkongen. kunde inte tro att det va sannt våren har ju kommit! Det var inte så att det var jätte varmt utan det blåste lite men det var ändå soligt! Smsade Sofia och Cecilia.SMSET:Det är typ vår/sommar ute har ni sätt!?Eftersom att det var så soligt så kom det självklart upp en massa "tokiga" idér. En av ideéna va från mig, att vi skulle ta västtrafiks båtarna över till nån ö och bara ta det lungt där.

Cecilia var ju självklart på och bad mig att ringa Sofia och berätta om den här iden vi hade.Sofia va på hon med .....
MEN vi tänkte själkart inte på att det va ju nära vattnet eller havet eller vad man nu säger!! Så den planen om att åka ner eller upp eller vad det nu blir till Styrsö blev ju ingen höjdare.Kom sedan på att vi kunde åka in till vasa stan och sitta på en filt och bara ta det lungt. Den plannen blev av så vi bestämde alla en tid och åkte in.MEN när vi var framme var solen borta och det bara blåste :( Och allt känndes bara skit.Helt plötsligt kom solen fram och vi blev som små barn ingen som såg snön falla ner från himelen, en underbar kännsla.Satte oss ner vid kannalen, och dom där äckliga fiskmåsarna flög ovanför oss, usch och fy!......Jaaa dagen fortsatte. Trasskade ner till kompassen och satte oss på Condecco. Satt där i några timmar och pratade om allt möjligt och om hur fint det är i krisitiansand (norge) .

JOBBJag har fått jobb där nu ska åka ditt nu på Lördag lääängtar! Har fått det hära toppen jobbet i norge och jag är så sjukt sugen på att bara åka vill åka nu nu nu liksom.Ska jobba där som telefonförsjäljare och sälja el. Ja el det är ju min grej asså! tjännar 110 NOK som alltså blir 140KR+ provison, det är faktiskt ingen dålig lön för att vara 18år gammal. Det känns så underbart att ha ett jobb som är milljontalls bättre än The Draft AB. Ska säga upp mig från The Draft AB i morgon, jag och sofia.Och bara den prosesen känns för bra! :DMen det ända tråkiga är ju att jag åker ensam..... Men skitsamma det är ju nästan som att börja på gymnasiet!Ska nog gå och lägga mig nu guys!

/ XoXo Yvonne ♥

Kommentarer

Populära inlägg