Jag vill hem!!!

Jag vill åka hem, det suger att vara här ju. Jag känner ingen här och det ær dåligt väder nu också! Usch! Och dær jag bor på hotellet usch det ær så litet och instængt att jag till och med har børjat prata med mig sjælv :( Och tv kanalerna dom har dær suger, har 4 kanaler, som motsvarar 1, 2, 4 och øppnakanalen/discovery chanel hemma i Sverige.Det ænda som håller mig kvar nu.Ær inte længre att det ær vackert hær och att jag træffar nya mænniskor.....

UTAN det ær faktiskt LØNEN och att jag precis fått veta att 2 andra svenskar kommer i børjan på april och att jag flyttar från det äckliga och sunkiga hotelet till en lægenhet tillsammans mede de hær 2 svenskarna som kommer.....Asså helt ærligt jag trodde aldrig att jag skulle sakna sverige, men nu fan gør jag det. USCH blä fy!!!

Och så längtar jag till næsta vecka før då ær det påsk och då ska jag åka hem till Pappa! och Mamm, Emily, Angela och så får jag äntligen träffa Pan! :D

Och kanske till och med få med henne tillbaka till Kristiansnad, annars får jag åka sjælv i 11 TIMMAR igen, och vænta i Oslo alldeles sjælv. Alltså jag tror inte att jag klarar av det igen... Så jag hoppas hoppas hoppas verkligen att hon føljer med. Så kan hon och jag gå på diskotet tillsammans hahah :p det ær det ænda man kan gøra hær i Kristiansand. Och om hon førljer med då hoppas jag verkligen att det ær fint væder hær.

Jaaa så vad ska man gøra nu då ..... Det regnar hær hos mig , det har regnar hela dagen och det suger det också!!!!!! :( Men det ær ifall bættre en før några dagarsen, då snøade det. Hoppas fan att ni har ett piss væder hemma i Gøteborg ni också.Ska gå kolla lite i stan eller i "Byn" som man sæger hær.

Puss & Kram!

Kommentarer

Populära inlägg