Flytten.

Jaa, som jag sa før några dagar sen, skulle jag flytta in i boendet tillsammans med de andra konsulterna från Student consulting.
Ja och det gjorde jag, kom ditt i fredags och jag som hade fått høra från Nils att dom jag skulle bo med inte var i min ålder... Att de skulle vara runt 30 nånting, detta skræmmde mig sjælvklart att bo med gammlingar ær ju inte særskillt kul.
Men ifall jag kom fram till huset och træffade dom, de va inte alls gammla inte i nærheten av att vara 30 som Nils sa. Men han Nils ær ju lite førvirrad, hahah och jag ær faktiskt inte ensam om att tycka det.
Vi presenterade oss och de visade mitt "nya" rum som jag skulle ha, eller det runmmet jag fick va bara de rummet jag skulle ha en natt sedan skulle jag få ett annat rum som de påstod va bættre och større..... Men ærligtalat, så tycker jag inte att det ær någon skillnad mellan rummen ....
I de andra rummet som jag fick fans det ett skrivbord som det dock inte fanns i det førsta rummet jag fick. Men aaa skitsamma!

Jag kom ju dit på fredagen så vi satt och åt och kollade på tv. Sedan frågade Daniel:
- Vart i från Sverige ær du i från?

- Gøteborg.
Sa jag stoldt.
- Va!? Jag ær från Gøteborg jag med!
- jasså, vart i gøteborg,
- Flatås....
- Haha jag med, eller aa jag væxte upp dær.
- Vaa seriøst?
- Jaa!...
-Aha okej men najs!

Aa så de vissade sig helt enkelt att vi hade bekanta... Eller aa inte bekanta men, viste vilka folk var osv. Villket vi båda tyckte var lite weeird.

Och det værsta som finns ær ju att det finns trådløst internet uppkopling i huset.
Men jag har ingen dator med mig så, mina dagar spenderar jag mæst framfrø Tv:n. Ganska tråkigt faktiskt..... Så jag får se om jag kan få pappa och køpa en till mig ...
Och så måste jag køpa en kameran nu nær jag kommer hem också, det ær ju så otroligt fint hær.

Kommentarer

Populära inlägg