Big Brother


jaa..
Nu har jag och grabbarna kommit till det stadiet då vi bara vill åka hem.Vi har ju lyckligtvist 3 svenska kanaler ( Svt1, Svt2 och 4an) sitter nu och kollar på den klassiska. Hmm...
Klassiska och klassiska. Men ni vet
" se upp för dårrana filmen" Med han från Eva och Adam, storebrosarn till Eva.
Och vi alla är så sjukt chockade över att det inte är någon norsk text under.Ja man kan säga att vi håller på att bli sjukt galna ifall jag.

Tänk er att bo med 3 killar i mitt fall då, eller tjejer. Som ni inte känner inte träffat jaa ni vet ingen ting om dom. Och så ska ni plötsligt bo med dom i ett hus. Ni delar på köket, vardagsrummet och tilloch med toaletten.Jaa låter säkert jätte kul, ja visst! Det är jätte kul i början. Men sen kommer äns hemligheter fram ni vet dom sakerna man bara gör hemma för sig själv. Jaa då det är kul det med.
Men gode gud.Big Brother, ja det är precis vad det känns som. Vi eller ifall jag har tyckt att det har varit så kul att både filma och ta kort på allt som händer här i huset, jaa då nu annar inte vad som försegår här i detta hus. Jaa jag kan säga att vi alla har lärt oss olika saker i från varann både bra och dåliga saker.

Men aa jag håller seriöst på att bli galen. Om vi inte hade haft Tv4 då hade världen seriöst gått under. Men nu har vi ifall den kanalen så nu kan jag ju iochförsig säga det posetiva.Alla ni som befinner er i Sverige nu, sluta upp med att tracka ner de svenska tevekanalerna. De är ju trotsallt så mycket bättre än det norska kanalerna.
Och så har ni ju självklart VATTNET! Det som jag dör för, det som jag vid detta tillfället skulle kunna DÖ för. VATTNET hemma smakar fanume COCA COLA! åååh jag vill bara ha vatten. Dör av törst.

Vattnet här smakar:Tänk er att ni har en hink med vatten, sedan häller ni i massa jord.Och efter det tar ni en sil och silar ner det. Så äckligt är det!Can u imagine that?

Kommentarer

Populära inlägg