Levt i 19 år.

Happy birthday to me. Happy birthday to me!!!

Jaa nu är man 19. Känner faktiskt ingen skillnad. Har inte komit in i den här "födelsedags stämmningen" än.... Inte så konstigt faktiskt, är ju i ett främande land, har inte min familj här. Som i vanliga fall hade bakat en tårta och kommit in på rummet, tidigt och sjungit för mig, pressenter....
Istället så har jag de här 2 killarna som jag bor med Daniel och Temme.....
Daniel är inte äns här han jobbar tidigt på morgonen, Temme ja han va här.. Men låg och sov när jag vakna, fick värken en tårta en pressent ingenting... iochförsig så ska jag inte klaga, jag känner inte dom så bra ifall man säger så och så är ju 19 ingen speciel ålder heller.

Gick ut för att hämta posten som komit. Trodde att det bara skulle vara en tidning där som det alltid är. Men såg ett litet kuvert och tänkte direkt YES BANKOMAT KORT. Väntar nämligen på mitt norska bankomat kort.
Öppnade kuveret. Innehållet var:


en teckning som min lilasyster Angela
på 8 år gjort till mig.
står: Norge är bra, Till Yve Från Familjen.
Värmde verkligen att få den bilden!! Tack Angi.

Haha. Gjorde ris för några dagarsen.. Orkade inte äta upp de så lämnade allt i kastullen och idag skulle jag slänga det och fick en idiotisk idé´
kan inte riktigt förklara det med ord.... Så jag tog en bild. Här är bilden:

Innehåller: Ris, chokladsås och en plast påse.

Bättre ingridienser för en födelsedagstårta finns det inte..
Nemen det sägs att vi ska fira min födelsedag 16 maj dagen innan 17 maj alltså Norges Nationall dag. Så vi får se hur det blir.. Om jag får en tårta då. Hihi!

Kommentarer

Populära inlägg