HA INTE SÅ BROTTOM

Efter intervjun och de goda nyheterna gick jag hem till Eva för att bara prata ut lite. Prata om jobbet, ja vi pratade om allt.
Eftersom att hon är äldre än mig känns det jävligt bra att kunna ha någon som man kan ställa frågor till.. Och höra bådas synpunkter och vara lite mer mognare kanske är det rätta ordet som jag söker... Men på något sätt så lyssnar jag på henne så otroligt mycket. Igår tillexempel: Då mötte hon mig kl 21.00 utanför mitt jobb och vi båda bestämde att vi skulle gå hem från stan. Som ni tidigare vet så tar det 67 min från stan till området där vi bor.
Men det va härligt för det var inte så kallt, utan det var lagom Vi hade så många diskussioner om jätte seriösa saker så var ju intressant och höra varandras olika synpunkter och åsikter. Helt plötsligt kom vi in på barn. Barn ämnet...

Ni vet som tjej så planerar man ju oftast hur det kommer se ut längre fram. Hur många barn man ska ha. När man ska gifta sig. Va barnen ska heta osv. Min bild var ju att jag skulle ha barn vid 22 - 24. Jag skulle ha gift mig innan jag fick mina barn, och så skulle jag ha 3 - 4 barn. 2 tvilling pojkar och 1 tjej. Vi måste ju ha pratat om detta i 40 min eller något sådant. Men på bara 40 minuter så hann jag ändra mig för jag menar.. Eller egentligen så är det ju Eva som menar detta: " Varför ha barn och allt det där i en ålder då du inte har sätt allting själv, ju tidigare du får barn ju mindre kommer du bry dig om dig själv.

Populära inlägg