"If you wanna be a bitch, be a bitch"

Jaa... Då var det Måndag igen.. Känns det inte som att veckorna och dagarna bara går och går?
Fast de har de iallafall gjort ett tag nu.. Men men..
Dagen började med att jag försov mig, vacknade 07:45. Men jag hann ju till jobbet ifall, det var ju bara att ta och slänga på sig ett par jeans, vit linne och en grön tjock tröja, ett par skor och sedan springa ut genom ballkongen.
Väldigt gött att jag bor så nära jobbet nu ifall, hade vart en helt helt annan sak om jag bode kvar på Söm...

Slutade kl 16:00 idag. Var så jäkla trött och hungrig.. Släppade fötterna hemmåt. Kom hem. Ingen var hemma. Och det värsta var ju att Sofia inte hade lagt nycklarna i skorna på balkongen så jag kom inte in.... Fick istället gå HELA vägen in till stan, segt. Men var ju iochförsig för att Ewelina inte palla gå åt mitt håll och möta mig, jävla fittig still asså..
"But but if you wanna be a bitch, be a bitch" Needå, men tyckte bara att det var elakt gjort. Fast nu droppar vi det för min dag var ju suverän ifall!!

Eva, ska ju flytta in hos mig och bo där ett par veckor, för er som inte vet vem eva är så är hon svensken som jag raggade upp på bussen för ca 4 månadersen för att hjälpa henne att hitta dit hon skulle. Söm alltså.

Hon kom över till mig och så drog vi in till stan tog en liten fika, världens godaste desert tillsammans med en cosmopolitan.
Och min outfit som jag hade på mig. Jaa det räcker nog med att jag säger att vi gick ut vid 21 tiden, nu har hon gått hem och jag har fortfarande på mig den outfiten!! Vill liksom inte ta av mig den.
Outfiten består av:

* Penkjol -- HM
* Dolce & Gabana line - Floyd
* Pärlhalsband + Pärlörhengen - HM
* Klackar - Bianco
* Liten svart handväska - Floyd
********
Desertrn - "Oh my god"
Dricka - Cosmopolitan.


Det var allt från mig idag, Xoxo.

Kommentarer

Populära inlägg