UNDERBARJOBBIGTREVLIG..

Hej folkens!
Då är jag tillbaka efter en underbar och jobbig vecka och en otroligt trevlig helg!

UNDERBAR:
Veckan som var var selfölgeli slitsam men gick otroligt snabbt med tanke på allt jobb och allt slit som vi på Face 2 Face får stå ut med. Blev lite iritterad på mig själv dock att jag inte gjorde 4st salg på tisdagen då hade jag vart med och tävlat om en London tur för två.. Men jag vet ju att jag hade klarat av att klämma in
det sissta salget om det inte hade vart för en viss person... Men men ska inte gå in på namn och så. Får helt enkelt släppa de. För nu tävlar vi om en tur till Prag och en till Paris, åh de. De är helt klart bättre en London turen så jag är sjukt taggad denna veckan som är i gång nu!!

JOBBIG:
Jaa.. Veckan var även väldigt jobbig, eller ja, ni vet ju säkert att jag var lite småkär. Småkärigheten som förvandlades till KÄR. Ja den personen skulle ju åka hem till de kalla landet med mycket is. Och  han åkte idag. Fattar ni IDAG? Kl: 10:00 lyfte planet från Oslos flygplats Gardemoen. Strax före 10 fick jag ett sött sms från han. Men suger fortfarande att han har åkt, men jag kommer säkert att få träffa honom igen..
I Februari, jaa då ska jag fannume till Island och bada i det varma vattnen!!

TREVLIG:
Det ordet säger väl sig själv egentligen. gör de inte de?
Helgen då de var faktiskt den bästa helgen på länge i Oslo. Först och främst så slapp jag umgås med dom där äckliga och osköna människorna i kollektivet jag och Ramb bor i. Ååh det var värkligen kjempe deilig. Önskar att jag kunde ha flera såna helger hade vart underbart. Och så fick jag vara med Johannes då.Villket jag egentligen vart hela veckan. Festa och bara njuta av livet och sedan missa hållplatsen och där efter
gå hela vägen hem till honom i regnet kl 04:00 va härligt de med egentligen.

Nu är jag redo för en ny vecka! Började veckan med ett salg, en mjukstart. Men vi tävlar om en resa till Prag och Paris.. Så i morgon blir det 4 salg oavsätt hur länge jag ska behöva stå vi standet jag ger mig inte förens butiken/centret stänger. För jag ska till PARIS/PRAG!!

PussOkraM / Yvonne.

Kommentarer

Populära inlägg