HEMMA UNDER...

...Julveckan

Den 22:a
och när jag kom till Centralstationen då stod mamma där och väntade med bilen. Det första som kom ut ur min mun det var: Shissis va varmt det är här!! Och mamma kollade på mig som att jag vore galen. Men jag menar det var värkligen varmt, jämfört med kalla, kylliga Oslo.
Den 23:e kom och då ringde pappa och sa: Yvonne du får gärna komma över för Ingla (faster) och alla kussinerna kommer för och äta lite middag, Jag åkte självklart dit hela vägen från mamma.


Var väldigt trevligt att få träffa dom, det känns ju som att det var flera årsedan man träffade dom och Samuel den näst näst näst minsta av de. Gud han är riktigt gammal nu ja 16-17. Väldigt mycket!


Den 24:e kom o hela familjen hem till mamma och vi firade julafton på vanlig måte som man säger här i Norge! Det sjukaste av hela min vistelse hemma var den att jag umgicks med min lillasyster Emily alla dagarna jag var där utan ett enda minsta tjafs,bråk ecx. Det känndes otrloigt skönt och vi hade väldigt kul måste jag säga, vi shoppa shoppade shoppade några av plaggen som fick följa med mig hem:

Den 29:e tog jag GoByBus hem till kylliga Oslo.Och jag menar kyllig med varje bokstav när jag kom känndes det som om det vore -30 grader och det ja det är riktigt illa och så skulle man gå hela den vägen hem. Aja det är ju bara 7min från Oslo S men shisses va jag kämpade för att ta mig hem.

Kommentarer

Populära inlägg