TÄNKAPÅDEN"SMARTA"BABYSANIORITA!

Hejsan Hejsan!

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men nu de senaste dagarna har jag och alla i våran lägenhet blivt helt galna. Och då menar jag värskligen GALNA! Vi som alltid brukar vara så lättroade. Men iofs när man har sutit inne i Centrala Oslo i 2 dagar utan att äns gå till butiken. Och även har gjort ALLT man kan göra för att vara road. Men nu, nu har vi ämtligen nått bottnen. Jag menar vi sitter ju och youtubar på dom här sjukt, underbara nää det är nog fel ord. Men ni vet dom här sjukt störda eller det kanske med är fel ord. Vi får ta och kalla dom för De Speciela.
Men för att komma fram till det jag kom och tänka på för exakt en sekund sedan. Är det att jag absolut inte förstår var som försegår i deras huvuden när de snackar . Tex Göteborgs Stoltheter. Jaa ni får jätte gärna vara det inget emot det alls!! Göteborg behöver faktiskt ha något att vara stolta över. Det räcker inte bara med liseberg och allt det där klassika. Fast Göteborg vill väl säkerligen ha något dom kan vara stolta över.
Eller har jag fel nu. Funderar även på om det finns lite vett och etiket i er. Om det inte finns så hoppas jag värkligen att ni skaffar er de för det är fannume tragiskt att se sånt här. Det är faktiskt patetiskt.
Och ingen är nog så där stolt när de ser en sån här video:Nu ska det sovas här!
Börjar jobba i morgon igen kl 08:30 så jag behöver all den sömn jag kan få.
Puss på er små potatisar!

Kommentarer

  1. jag tycker lite synd om de små tjejerna… e såå tragiskt at vissa människor gör alt för uppmärksamheten skulle. vilket de får när de gör sådär

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg