TRÄNA + HAVREGRYNSGRÖT

Hejsan hoppsan!

Jaa är så otroligt stolt över mig idag. Okej först och främst så gick jag och la mig 05:55 i natt eller det blir ju iochförsig morse.
Det va inte riktigt bra gjort. Så vacknade jag kl 16 av att telefonen ringde. Och sedan var det frukost, eller ja lunch/middag blev lax och ris. Mums! Väldigt gott och nyttigt. Sedan eftersom att jag inte hade så mycket att göra och var väldigt segt så bestämde jag mig för att
se på Project Runway på youtube. Vid 18 kom Jenny hem och sprang direkt in på Sandras och Jessicas rum.. Och frågade om de skulle med och träna. Jaa alla 5 tjejer har ju börjat träna på Elixia som är ett stort tränningsänter ungefär som friskis och svettis/S.A.T.S.


De båda tackade nej eftersom att de tränat 3 dagar i rad.. Så hörde jag ”dunsande” steg från hallen och hela vägen till vardagsrummet där jag satt.
- Yvonne ska du med och träna eller ?!
Jaa jag följde med, har ju ändå medlemskapp där (enda sen igår) men bara inte kommit igång. Så jag tänkte bara BURN FAT.
Hon berättade om ett pass med en boll Flow stor boll kallades det för. Det var riktigt kul och man fick verkligen ut något av det.


Det varade i 55min efter de körde vi 15 min cyklling och sedan en runda på styrketränings maskinerna. När vi kom hem var båda galet

hungriga och min första tanke var ju den att jag skulle laga ris och laxfilé´men orken fanns inte där. Så jag kollade i skåpet. Och hittade havregrynsgröt. Usch jag hatar verkligen de. Men efter att ha tränat så ville jag vara nyttig så de blev gröt med sylt och mjölk riktigt gott må jag säga! Shisses va allt de där kommer till och kännas i morgon!


Puss oh Kram

Kommentarer

Populära inlägg