Babyprodukt - veckans favorit.

Hej hej alla mammor!Denna dagen har vart oerhört lung lite för lungn om jag skall vara ärlig.. Nichole vacknade kl 09:00 och började att ”prata” direkt. Jag ville sova en stund till (5 min) och sa det till henne, men det tilllätt hon inte! utan jag fick ställa mig upp och prata med henne. Går inte att säga nej till henne. ” She is the boss” Åt frukost 2 timmar senare och sedan sov vi igen, efter det sjöng vi.. Eller det var ju jag som sjöng. En hel del! Blinka lilla stjärna, lilla snigel, när trollmor har lagt var en av många sånger som jag sjöng. Dock var det lite svårt att komma ihåg alla texter, jag menar det var ju ett låångt tagsen jag själv hörde dessa sånger… Så jag googlade! Och hittade en perfekt sida med MASSA texter. Det som var så bra med denna sidan var att de hade allt sammlat på en plats.


Både för små och större barn. Allt för barn hittar du på den sidan!


http://barntotal.se


•Julsånger


•Roliga ramsor och verser


•Sånger för de lite större barnen


•Sånger för de små barnen


•Vaggvisor


Ja, våran dag var inte så händelserik. Det var en soft dag för oss.


Men jag tänkte på det med babyprodukter.. Jag har bara valt att köpa libero, har inte prövat något annat märke.. Vet inte riktigt varför kanske för att de gjorde såpass bra reklam på BB. alla nyblivna mammor får ju en såndär giftbag från pampers, libero mm. Så Libero it is! Jag tänkte att jag skulle göra en undersökning på vilket babyprodukts märke ni/ du tycker är bäst. Det gäller alla babby saker, från blöjor – bad.


VECKANS FAVORIT:”Libero hand & face wipes finns i en liten och praktisk förpackning med 20 servetter. Servetterna är tillverkade av naturlig cellulosa och är så mjuka att de passar särskilt bra för torkning av känsliga barnansikten. De innehåller rapsolja och sockerbetsextrakt som har vårdande verkan på huden”


För att vara med och säga vilket märke du använder klicka här! ( http://yvonne14.wordpress.com/wp-admin/admin.php?page=polls&action=preview&poll=3778640&iframe&#pd_a_3778640)
Märket som får fläst procent, kommer jag att andvända i 1 vecka för att gemföra och se om det är bättre eller sämre en Libero!


Natti Natti!

Kommentarer

Populära inlägg