Bebishoroskop!

God kväll!Jag tänkte börja med att säga hur intressant det är med horoskop, tycker ni det samma?
Ifall nu ligger lilla Nichole och sover här bredvid mig. Jag har kommit på det att jag dag för dag ska hylla en speciel babyprodukt eller något som har med bebisar, barn att göra. Ja, det kan vara allt ifrån hemsidor – nappar. Gårdagens hyllning var Libero Face & Hand wipes. Dagens hyllnig är en riktigt bra hemsida som innehåller det mästa.. Horoskop hittade jag, ”vuxen” horoskop och ”barnhoroskop” Jag har aldrig riktigt trott på det.. MEN ibland så stämmer de faktiskt! Jag är oxe född den 14 maj och Nichole är Lejon.
Här är en liten samanfattning och hur ”Lejonbebisen” är:


Lejonhjärtad lojalitet
Värme, lojalitet och generositet är bara några av din lejonunges många fina egenskaper. De som föds i lejonets tecken är entusiastiska och tillgivna. Lejonet upplever livet med hela sitt stora hjärta.
Med sin känsliga, stolta och oftast något högmodiga natur kan lejonet verka tufft på ytan, men de är faktiskt ganska sårbara på insidan. Hårda ord kan skada lejonets självförtroende, så var försiktig med hur du uttrycker dig gentemot ditt barn, särskilt när det kommer till tillsägelser.
Lejonets primära behov inkluderar uppmärksamhet och bekräftelse. Ditt barn kommer att göra allt för att göra dig och i stort sett alla andra i er omgivning stolta. Han eller hon har en naturlig dramatisk ådra och kommer att sätta upp prestationer och små föreställningar redan från en tidig ålder. Var inte överraskad om ditt barn tillbringar en hel del tid framför spegeln och gillar att klä sig färgstarkt och uttrycksfullt.


Lejonbarn frodas av beröm och erkännanden. Ditt lilla lejon kommer förmodligen att göra bra ifrån sig under barndomen. Han eller hon kanske blir stjärna i skolans dramagrupp, eller duktig i gymnastik och idrott. Om det finns ett tillfälle att njuta av rampljuset, så kommer inte lejonet att missa det.
Belöna ditt barn för hans eller hennes många prestationer, särskilt lojalitet och god etik. Annars kan lejonet undgå insikten om att dessa egenskaper än viktigare än att bli beundrad för sitt utseende eller karisma.


Oj va det stämmer! Nichole är otlroligt sällskapssjuk och vill ha ALL uppmärksamhet.
Och det får hon också!


”FöreldraOxen”
Du är naturligt godlynt och generös till din läggning, vilket är toppen eftersom du kan ge lejonet att den uppmärksamhet och kärlek han eller hon behöver. Stabilitet och hängivenhet ger ditt barn en god grund i tillvaron och du njuter av att ge det.
Du har faktiskt en hel del gemensamt med ditt lilla lejon. Ni är båda varmhjärtade, envisa, familjekära och njutningslystna. Ni trivs bäst tillsammans med de ni älskar mest. Du är ganska tillbakalutad och väljer gärna den mest komfortabla vägen, men lejonet har en stark dramatisk ådra. Livet är en scen och lejonet är stjärnan. Han eller hon vill ha din odelade uppmärksamhet och ditt otvivelaktiga stöd och beundran. Eftersom du är lite mer jordnära än så, kan du emellanåt himla med ögonen över alla teatraliska åthävor. Ni kan båda vara envisa som få, så försök undvika att såra lejonets ömtåliga stolthet.


Dagens hyllning går till:
http://se.babycenter.com/
God Natt!

Kommentarer

Populära inlägg