3 MÅNADER!

3 månader igår. (24 Oktober)
Mammas lille tjej bara växer och växer, tänk att det går så snabbt! Snart är hon uppe och går, springer och kryper. Kunde det inte vara så att dom var små lite längre? Det går ju bara för snabbt... Men det är ju kul det med, jag får helt enkelt njuta av den fina "lille" tiden så mycket som det bara går. Och det märks att hon hon är 3 månader, idag tex när hon åt med nappflaska. Jaa då höll hon i flaskan själv!

Våran dag idag har sätt ut på det här visset:
Vi gick upp tidigt gjorde i ordning oss för att åka till små steg. Där motionerade Nichole genom att liga på mage, oj så stark hon är ni nacken. Så pratade vi en hel del och Nichole skrattade åt sin dumma, knasiga mamma som gjorde en massa konstiga grimaser. Det var sång stund och Nichole somna in till Dansa lilla nalle björn sången. Jag åt Frukost ( Lunch som ni vanliga människor kallar det för kl 12:00) Sedan åkte vi hem fortsatte att prata och sedan gick vi ut en liten sväng. Det har vart full fart idag och nu ligger min lilla skatt och sover! Det skall mamma snart göra med!
Imorgon blir det fint väder som det var idag, det blir en promenad till då. Får passa på för resten av veckan efter i morgon så skall det nämligen regna, en massa! MEN det hindrar oss inte till att gå ut inte!!


Kommentarer

Populära inlägg