HAR VUNNIT EN KRYSSNING SOM DU KAN FÅ!!

Ja, rubriken stämmer! Jag har börjat med att göra betalda undersökningar som kan handla om allt möjligt. På en del undersökningar kan man få olika belöningar/priser. Jag har ju då fått en mini curise från Stockholm som gäller fram till 16.12.10 för 1 - 4 personer med E-hytt på Tallink och Silja Line. Jag känner inte att jag har något behov av den resan eller möjlighet nu när jag har lilla Nichole.. Det blir svårt. Och att ta sig hela vägen till Stockholm, nej det går bara inte. Tänkte som så att mamma, pappa, Angela och Emily ( små syskon) kunde få resan i första hand. MEN det kunde dom inte pga jobb och skola osv. Så nu har du chansen att få den och ta med dig din familj eller några vänner och bara njuta!! Är det något du skulle vara intresserad av? Skriv i så fall en kommentar med en motivering om varför just du skall få den! Så läser jag igenom och väljer ut en lycklig vinnare! Det sitter perfekt. Kan höstlovet bli bättre? 

BESKRIVNING
:
Unna dig och vännerna en fri 23-timmarskryssning med Galaxy. Taxfree, underhållning, god mat och dryck och mycket annat väntar på dig ombord på Galaxy!
 • Fri kryssning 
  T o m 16.12 2010

  Ingår:
  - båtresa t/r och E-hytt för 1-4 personer.
  Gäller utvalda avgångar enligt prislista. Begränsat antal platser, gäller ej specialavgångar.
 Skynda dig nu, vad väntar du på ?!

Kommentarer

 1. kan ju vara nåt med tanke på att mor fylller år den 30 november, då skulle det nájs och ta med henne på en kryssning ute i de blå :)
  jessie cruz (:

  SvaraRadera
 2. Jo, visst hade det vart trevligt. Men tyvärr så blir det inte så. Utan min mor fick den. Får se om jag vinner någon annan gång så får vi se om du kan bjuda din mor.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg