LIVET TAR INTE SLUT FÖR ATT MAN ÄR MAMMA!

Äntligen!!!
Jag fick ett sms idag kl 10:00 om att min bröstpump hade kommit in. Åkte in till Grästorp för att hämta ut den, sedan åkte vi till Ica Supermarket och jag frossade med en massa blöjpacket och wips och mycket mycket mer. Köpte hem 2 packet ( 64 st). Nappar blev det med från Mam - loves me. Köpte även ett par leggings jätte fina klassiska som jag kommer att lägga upp på bild så att ni får se.. Imorgon då.
Dagen var ju inte så specielt händelserik, utan mestadels lugn. Vart riktigt fint väder. Gud va skönt, slippa vinden och blosten för engåns skull. Pratat en HEL del med Nichole idag, jag vet inte vad det är hon blir bara 
pratsamare och pratsamare. Jag klagar absolut inte, det är underbart!!
Imorgon är det upp tidigt igen.. Små steg kl 09:00. Efter det bär det åt Trollhättan till överby shoppingcenter.
Handla lite käder och så får jag se om jag hittar årets vinterjacka. Jag har ju spanat in en här, en från Småt & Gott. Sugen på nya skor med, vill ha ett par bruna ljusbruna. Och även de där snygga jeansen från Kapphal..
Jag brukar aldrig handla på Kapphal, men de där jeansen är ett STORT undantag! Ja jag ska helt enkelt handla en hel del, det var jätte jätte längesen jag köpte något eget till mig själv. Jag har bara tänkt på Nichole och allt som hon ska ha, det är inte fel det. Men måste också få köpa nånting till mig själv.. Livet tar ju inte slut bara för att jag nu är mamma.
Tiger of Sweden

H & M


Kommentarer

Populära inlägg