TO DIE FOR!

Oj, sicken dag!

Vi åkte till Trollhättan vid 09:00 tiden. Och oj vad jag frossade. Det blev inte den jackan som jag så gärna ville ha.. Utan jag gör så att jag köper den senare när vintern och kyllan har närmat sig mer. Hittade en riktigt fin jacka, ååh to die for! Och en klänning, blus och skor riktigt riktigt fina. Såg dom på nättet igår när jag kollade lite och så blev det dom helt enkelt. Det var lixom kärlek vid första ögonkastet! Köpte en massa till Nichole med bla ett ILL rosa set ( Byxor och tröja, som var lite håriga) Svårt att förklara.. Men i morgon efter eller innan kalaset lägger jag upp allt så att ni får se!. (Ska på kalas i Skepplanda kl 14:00.)
Min syster som fyllde 10 förra veckan, sa till mig att hon önskade sig ett par 34 cm klackskor. Så snäll som jag är, köpte jag självklart ett par till henne idag med. MEN det var fel storlek tydligen.. Någonstans i mitt huvud så fick jag för mig att hon hade stl 33. Ringde mamma när jag kom hem för att fråga. Stl 35 har hon..
Aja, de går ju att byta. Men gud va sjukt, hon är bara 1 stl ifrån mig. Helt galet! Föresten en gång i tiden hade jag stl 39 fast föterna krympte.. Låter sjukt, men det är sant.

High boot
Din sko - 999:-Va tycker ni om the shoes?

Nu Ska jag Sticka 4 varv på Nicholes ofärdiga-pågående tröja och sedan sova. Natti Natti på er!

Kommentarer

Populära inlägg