HTC SMART SÄLJES!

Btw, jag har länge, länge velat sälja min förra mobil telefon. En rosa HTC Smart. Köpte den 2010 i mitten på Jul månad. Anledningen till att jag säljer den är för att jag inte använt den sedan December 2010 pga jag har en annan telefon. Är du intresserad kan du kommentera så kan vi diskutera pris. I butiken kostar den 1690 och mitt utgångspris är 1000 kr men som sagt så är detta pris något som kan diskuteras. Nedan för kommer lite info om telefonen. Skall senare under dagen ta en bild på självaste telefonen så att ni kan få se den "live"
Sugen på mer information? Klicka här!!


HTC Smart är en kompakt telefon som gör livet lättare, roligare och intressantare. HTC Smart är en praktisk och pålitlig följeslagare, i arbetet såväl som på fritiden. Den har Scenes—som konfigurerar om och anpassar din HTC Smart till stämningslägena under dagen. HTC Smart har alla interaktiva funktioner direkt under bilderna på dina favoritkontakter. Du slipper alltså öppna mängder med applikationer och får en enhetlig översikt av all kommunikation i form av e-post, sms och Facebook-uppdateringar för alla dina kontakter. 

Brew är en mobilplattform som aldrig fått något verkligt genombrott på den europeiska marknaden men som idag bland annat finns i INQ-mobilerna som nyligen börjat säljas i Sverige. 

Sett till hårdvaran är Smart en relativt enkel telefon. Skärmen är 2,8 tum stor och har qvga-upplösning, det vill säga 240x320 bildpunkter. På baksidan sitter en 3-megapixelkamera som har en fotolampa men saknar autofokus.

Smart har stöd för turbo-3G upp till 3,6 megabit per sekund vid nedladdning. När man skickar data är den teoretiska maxhastigheten 384 kilobit per sekund. Måtten är 104x55x12,8 millimeter och telefonen väger 108 gram.

Eftersom det är HTC som ligger bakom Smart har den givetvis en variant av HTC:s eget Sense-gränssnitt som sedan tidigare finns i Android- och Windows-mobiler från tillverkaren.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg