ÄR JAG ÄCKLIGT SMAL & OHÄLSOSAM?

Åh. Jag orkar inte mer!!!
I ca 5 års tid har jag fått höra att jag är för smal. Att jag ser ohälsosamt smal ut, att jag borde äta bättre och mer. Tycker ni läsare att jag ser äckligt smal och ohälsosam?
Jag vet själv att jag inte ser ohälsosam ut eller äckligt smal. Har försökt att förklara detta för de personer som hela tiden. Konstant hackar på mig och säger att jag borde äta mer. De personerna påstår att jag inte äter något.. Men ärlig talat så äter jag nog mer än va de flesta jag känner! Nu senast sa en person:
- Yvonne, du får börja äta massa fet och söt saker..
Gud, mina vänner som känner mig riktigt bra vet att jag älskar godis, kakor allt som är gott! Tryckte i mig en Frödinge kladkaka för några dagar sedan när jag var hos Linn. Min kropp är bara lite annorlunda än andras kanske? Jag har alltid kunnat äta hur mycket jag vill utan att gå upp sådär så att det syns.. Men visst det är väl inte bra att äta skräp mat, det vet jag.. Men jag är den personen som äter det jag vill när jag är sugen på det! Och det tänker jag inte sluta med heller..

Vill att ni personer som konstant i mer än 5 årstid har ältat om det här fram och tillbaka bara ska ta och hålla käften för jag är inte äckligt smal eller ohälsosam. Hade jag varit det hade jag sätt ut så här:
Se på skillnaden mellan bilderna nedanför på mig. Jag är inte äns i närheten av att se ut såhär!! Nu har ni som hela tiden har tryckt på mig i en så lång tid fått se de svart på vit! Så jag hoppas nu att ni slutar med detta.
Det är inte nyttigt att höra sån här skit dagligen. Ni vet själva att jag inte tar åt mig utan nu skriver jag detta för att jag har fått nog. Nu räcker det för i helvete! Om ni nu efter detta inlägget tycker detsamma så kan ni FAN ta och dra från mitt LIV! Jag behöver inte ha såna personer i mitt liv som skall hålla på att älta och trycka ner på andra. Hur ser ni själva ut? Har ni frågat er själva den frågan? Jag är nöjd med min kropp och mitt utseende och det är det ända viktiga!

Kommentarer

 1. Du ser hälsosam ut enligt mig. =)

  SvaraRadera
 2. Åh tack. Känns bra att höra det från någon annan med. Att vetta att inte omvärlden ser likadant på mig som dessa personer har gjort i åratal! <3

  SvaraRadera
 3. Du är jättefin! Låt ingen få dig att tro något annat.

  Jag får höra samma sak varje dag. Det tär på en, det gör det verkligen...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg