BADA-BADA-BADA

Hemkomna efter en plaskig och skojig dag tillsammans med Linn, Lydia och barnen. Gick till Frölunda torg innan eftersom att jag hade glömt en handuk så fick köpa en på Hemtext.. Nichole smetade ut vällingen på sina byxor så blev även en sväng in på Kapphal där det fanns ett par söta leggings/byxor i rosa orange färg med 3 små knappar i olika färger som dekoration. Min kjol som jag använde som klänning kändes inte helt fullbordad så fick köpa till örhängen och en ring i färgen svart.

11:30 kom vi fram till Mariaplan, plaskis. De andra var redan där och badade för fullt.. Ja inte alla barnen. Fanns allt en liten badkruka! Efter allt plaskande skulle vi komma på vad och vart vi skulle äta. Tror att det tog 1 timme.. Tillslut hamnade vi på Järntorget och gick nästan upp till Linné.. Fick bli Mykonos Grekisk Taverna. Jag var inte hungrig, ville bara ha någon mäktig dessert. Men det hade de inte!.. Så fick bli mat ändå. Var heller inte nöjd med maten..
På tal om priserna Tzatsiki (bara tzatsikt) 54 kr!! Men servicen var bra, den ska jag inte klaga på. En vän från ungdoms tiden jobbade där. Efter maten vart det hemfärd. Lydia tog sin spårvagn, jag och Linn promenerade ner till Järntorget och skildes åt där. Tackar så mycket för en trevlig dag med gott sällskap!!


Kommentarer

Populära inlägg