BILBARNSTOL AKTA GARCO SÄLJES!!

Akta Garco Autobaby 2. Säljer stolen för att min Nichole snart är för stor för den och måste därför uppgradera oss i en stol i hennes "viktklass". Köpte stolen för månadsen, har använt den 4 gånger.
Så den är i ny skick! De få gånger jag använt den har det fungerat jättebra!
Den är smidig och enkel att handskas med! Stolen är avsedd till barn från 0-1 år och tar upp till 14kg


utgångs pris: 800 kan diskuteras
_________________________________________________________________________

"Enkel med med lyx! Stolen har både bra krockskydd och komfort, höga sidor för slydd vid sidokollision, och en bra suflett att dra fram som solskydd. Bärhandtaget är bekvämt i handen för bäraren och enkelt att fälla bak/fram. 
I stoeln har du från början ett babyinlägg för extra säker och skön åkning för riktigt små barn, sedan när barnet blir lite större tas det ur och bältet kan öven flyttas upp eftersom barnet växer.Det bästa med den här stolen är basen! Glöm krångliga fastspänningar vid varje stopp med bilen. Basen fästs enkelt med två -eller trepunktsbälte och sedan klickas stolen enkelt dit! När du sedan vill ta ut stolen trycker du in en knapp på baksidan och lyfter ur den, och barnen behöver inte störas om det t.ex sover.Stolen kostar strax över 1500kr och är värd varenda öre! " - ciao.se

Kommentarer

Populära inlägg