BITE MY LEG

Vi steg upp vid halv 10, åt frukost och lekte. Fick åter igen känna på hur det är att krypa, fy jobbigt! Fattar inte hur de orkar de små liven. Känner mig bättre nu mycket mycket bättre. Fast det gjorde jag igår kväll med.. Så kom det tillbaka på morgonen. Får se om de gör i morgon bitti. Hoppas inte det! Hade mer ork idag och diskade all disk som bara diskhon har samlat på sig. Medans jag diskade tänkte jag "fan va många MAM-nappflaskor" Har blivitt så att jag bara köper de, de är så snygga på något konstigt viss!
Men men.. Pratade med pappa, hade sagt i veckan att vi skulle komma förbi, men de hade jag totalt glömt bort..Synd, det är alltid kul att vara hos pappa, vi spelar alltid Fia och han o Nichole leker o spelar piano.
Efter att ja pratat med min kära far var det Linn's tur. Alltid kul o prata med henne, kan prata om allt från himmel o jord. O sen är jag en sällskapssjuk människa med! Linn, jag ser fram emot annansa kakan.
Försökte städa med men Nichole rev ut alla plastpåsar i köket, drog ut haklappar från lådor och bet mig i benet.. Så de sket sig! Får ta det i morgon..

Hmm, bör gå lägga mig nu såg att det är 22 idag, ska va på UMO (ungdoms mottagningen) kl 11, behöver all sömn jag kan få.. Trots att jag inte är trött. Natti*

Kommentarer

Populära inlägg