IGÅR.

Har inte orkat blogga nu när det vart kalas och allt sånt där. Nu har jag skrivit en massa inlägg en efter en från kalaset. Äntligen har jag fått bloggviljan! Så nu tänkte jag berätta lite kort om går dagen och även lägga upp lite bilder från igår.

I Måndags kom Rubylinn och lilla Leona på besök. Hon kom efter min förfrågan att hjälpa mig att äta upp alla tårtorna som blev över efter Nicholes kalas i söndags. Vi pratade om en massa och kom även in på en liten idé som jag tyvärr inte kan skriva om här. Sedan pratade vi kärlek, snarare jag pratade om det. Och förklarade att jag bara blir äldre och äldre för varje dag.. Att det kanske var på tiden att hitta "den rätta" för vem vill vara en 35 årig ensamstående mamma? Inte jag ifall. O så pratade vi om barn, att vi ville ha 1 till. Jag har den senaste tiden gått o tänkt på det här, jag skulle vilja ha en till bebis vill att Nichole ska ha ett syskon, som det inte är allt för stor ålderskillnad på så hon har någon att leka med och allt vad det ingår med att ha syskon. Om 2 max 4 år vill jag ha en till, då blir det heller inte så stor ålderskillnad på de! Men problemet är då att jag bör finna "den rätta" som i sin tur också vill ha barn..

går ( Tisdags) Träffade vi Charlotte, Eliah, Victoria och Tindra. Vi träffades på frölunda torg. Jag och Charlotte shoppade loss på Gina Tricot och blev som djur, det var ju sån störd rea. Plockade på oss plagg efter plagg och det blev tillslut 4 plagg som fick följa med hem till mig! Sedan lekte barnen tillsammans. Tyckte att det var extra kul. Innan har bara Tindra och Eliah kunnat gå men nu gick alla tre tillsammans och lekte! Sa hejdå till Victoria och Tindra, jag och Charlotte samåkte in till stan sa sedan hejdå och vi åkte vidare hem till pappa. Nichole gick direkt till pianot som hon alltid gör! Vi pratade lekte och kollade på TV. Pappa följde oss till hållplatsen, spelade lite basket som vi numera alltid gör när vi kommer på besök ( som en liten tradition) Efter de åkte vi hem och somnade med en gång.
Min lilla älskling kände för att kolla string påGina Tricot!Ser ni hur liten toaletten på vänster sida är?

Kommentarer

Populära inlägg