LOOOONG DAY

I morse när vi vaknade kände jag mig lite bättre. Måste vart tack vare den halva citronen och allt te drickande som jag utsatt min kropp för! Vi åt frukost, gröten som Nichole åt hamnande på golvet.. Då hon var fast besluten om att hon skulle och kunde leda skeden in i sin egen mun utan att mamma skulle hjälpa henne. Hon blev arg och frustrerad över att gröten slank ner helatiden och hamnade på mat stolsbordet. Stackars liten.MEN tillslut! Efter många försök.. Gick det, oj vilket leende hon fick det liksom sken i ögonen på henne!!

Efter att vi ätit busade vi på golvet, jag sprang iväg och gömde mig bakom möbler och hörn, hon kröp efter och när hon kommit rätt så nära visade jag mig och sa: Buuh/Tittut. Hon skrattade och vi repeterade detta eller denna leken som vi gör i bland. Sedan var det läggdags för sötnöten. Hon somnade i min famn. Efter 2 timmars sittande i en soffa och 2,5 avsnitt av Hellcats vaknade älsklingen. Vi åt mat och jag började göra i ordning mig för att sedan åka till stan. Tycket att det var en bra ide att komma ut lite för oss båda, jag var ju bättre så why not? Ville även shoppa lite, det är bra att shoppa när man är dålig! Nichole fick ett par  skor. Rosa Convers från Nallen. Var egentligen tänkt att jag skulle köpa den här rosa/vita Gant klänningen, men det fick bli ett par Convers, de hade inte strlk 80..
Satte oss vid Domkyrkan, Nichole fick mellis, hon fick även syn eller hörde barn i närheten och vi satte oss vid dem o de lekte! Efter en stunds lekande fick vi gå, ville med ha nånting nytt och nytt blev det! Hitta dessa underbara shorts från Mandel, skjorta, kol, basic linne från HM och lite sushi med! Beställde extra mycket ingefära.. Det ska ju vara bra när man är sjuk? Kom hem och insåg hur mycket klockan var. Vi lekte pyttelite, åt kvälls mat dvs välling till Nichole, T:e och en citron klyfta o bröd till mig. Nu så, nu är de strax läggdags ( bilder kommer upp i nästa inlägg)


Kommentarer

Populära inlägg