NICHOLE 1 ÅR! ♥

Min lilla prinsessa är inte bebis längre! Hon är en stor självständig tjej, som både går och pratar. Hennes ordkunskap har ökat enormt och ord som: Beebiish, Kaaaka, apa har kommit fram. Hon går till och med!
Fredagen den 15 juli ca kl 17:00 tog hon sina första 10 steg själv tillsammans med sin underbara morfar här hemma, de har också utvecklats. Nu går hon alldeles själv och jättebra! Min lilla sötnöt är väl kanske lite väl snabbt utvecklad?

Hon vet till och med hur man tar sig upp för soffan/sängen och ner! Inte som innan, då hon inte förstod att man gjorde sig illa om man var högt uppe. Men det gör hon nu. Hon undersöker allt som finns att undersöka. Skrattar o är pig och kry! Ibland blir hon arg, låtsas gråter och vet att det biter på mamma och att mamma förmodligen och förhoppningsvis tar upp henne. Min smarta bus unge! Såg även idag att det kommer mer tänder, inte säker om det var en eller två.. Men tänder var det i alla fall. Så snabbt utvecklad är hon nog! Min underbara tjej! Vi har det underbart tillsammans!!

Jag förstår inte att hon redan är 1 år. Och att jag vart mamma i 1år. Tiden bara går och går o går. Älskar min lilla gullepluttunge så extremt jätte jätte mycket.
 -Man vet vad äkta kärlek är när man får ett barn-

Kommentarer

Populära inlägg