NICHOLE'S 1 ÅRSKALAS!

I söndags var det Nichole's alldeles egna och speciella dag. Jag väckte henne vid 09:00 och sjöng med min rostiga morgon röst. Hade en plasttallrik med jordgubbar som hon tycker så himla mycket om. Hon vaknade och stirrade på mig med blicken " är du dum i huvudet, väcker mig såhär" Pussade och kramade om henne och så åt vi jordgubbarna i sängen och hade det mysigt. Sedan var de dags för riktig frukost, hon fick päron gröt. Sedan matade hon mig med de resterande jordgubbarna som inte hamnat på köksgolvet! Efter frukosten satte vi oss på golvet i vardagsrummet och jag sa gång på gång att hon inte var bebis längre utan stor tjej och berättade o förklarade för henne hur mycket jag älskade henne. Vi kramades o så gick hon iväg o lekte.

Fick återuppta mitt städanden, åkte iväg och handlade strax efter de. Köpte en jätte fin väst och en klänning på Rebel från Name it. Som hon senare hade på kalaset. Köpte även en jätte fin ring från HM och ett par Knee socks, heter så va? (ni fattar ändå va jag menar) Kom hem och Nichole åt sin allra första 1års burkmat! Började göra i ordning maten.. Rubylinn och lilla Leona kom tidigare, bad henne att skära mitt kött och det gjorde hon. Underbar e hon! Strax efter att de kom så bara ploppa de andra gästerna in. Min faster Ingela, kusin Cecilia och alla andra kom en efter en. Vi var totalt 11 vuxna och 7 barn så det var gott sagt livligt!


Inte visste jag att det kunde vara så stressigt att anordna ett barnkalas!? Barnen hade roligt ifall och det är det viktigaste! Såg ut som att de vuxna hade roligt med, så man kan säga att kalaset var lyckat! Nichole fick en massa fina presenter och vi tackar så mycket för de!! När alla väl gott hem var det så fruktansvärt skönt för mig, tror att Nichole uppskattade det med, det var så TYST o lugnt. Vi tog ett bad och hade det mysigt ihop.
Hon somnade direkt det gjorde jag också. Förståeligt efter en sådan lång dag.

Kommentarer

Populära inlägg