THURSDAY

Idag träffade vi underbara Rubylinn och hennes dotter Leona. Vi tog en lång promenad igenom Slottskogen och beslöt oss för att äta lite mat på TinTin i Linné. Det blev potatis, pannbiff med ägg och grönsaker för min del. Ruby åt potatis med kyckling och grönsaker. Gott var det! Riktigt gott, så gott att jag mådde dåligt efter åt. Efter den goda maten promenerade vi lite till och stannade till i några affärer. Bla en second hand butik som har riktigt bra saker att erbjuda. Hittade en jätte fin seglar kjol.. Men den fick inte följa med mig hem, tyvärr..
Vi gick igenom Haga. Är så fantastiskt mysigt där! Kollade skor och gick sedan in på Fanny Michel, som alltid har så otroligt fina kläder, smycken och mycket mycket mer! Hittade ett par Duffy platåboots som var svarta, de var nånting som fick mig till att köpa de. En av anledningarna är att de är så sköna och gå i och kan gå i de när jag kör barnvagn (utan att det ser konstigt ut) o vill vara lite extra fin!

Sedan gick vi vidare till hemköp. Båda köpte blöjor, köpte även en smoothie till Nichole.. Som ett kort ögonblick efter hällde ut på sig själv och vagnen.. Ååh, barn asså! Hon blev jätte grinig och ville att jag skulle ta upp henne vilket jag gjorde.. Vi fick gå över en massa övergångsställen för att komma till spårvagns hållplatsen.. Höll Nichole med ena armen och körde vagnen med den andra, samtidigt som hon drar ut tutten ur BHn.. Är då i mitten av övergångsstället så de fanns inte så mycket att göra än att gå snabbare..
Oavsett detta så har dagen vart helt underbar. Vi har skrattat en massa och det är ju bra!
Min mat.


Rubys mat.

Kommentarer

Populära inlägg