ALLT I ETT

Äntligen hemma efter en lång och fullspäckad dag! Är helt slut. Vi har ju ändå vart i gång sen 07:30.
Var på BVC i morse kl 09:30, Nichole mettes och vägdes och fick 2 sprutor i båda låren. Stackrn. Duktig var hon allt! Hon växer precis som hon ska och är på rätt spår i sin utveckling. Lite förre tyckte dock den manlige läkaren vars namn jag ej kommer ihåg!

Efter BVC stannade vi till på Pressbyrån, köpte frukost till mig. Dvs en macka, Yoggi och en Ramlösa. Självklart missade vi Orange express och fick istället ta den andra bussen som åker runt allt som finns att åka runt.. Fick även bytta buss på Mölndals centrum/station.. Men kom fram gjorde vi allt! Linn, Melina och Malin, Nova  var redan där när vi kom, de lekte i hop och hade det kul tror jag. Åkte rutschkana, åt till och med legogubbar! Malin gick hem innan oss då hennes Nova var sliten och behövde sova. En stund efter gick jag och Linn hem till henne. Lekte där och pratade mest en massa skit, så trötta som hon och jag var.. Kollade även på TV medans barnen sov, beställde pizza och kyckling tallrik som smakade blä!

Barnen vaknade och vi gick ut och lekte i sandlådan sa sedan hej då och Nichole och jag traskade hemåt. Nu är vi hemma och jag är helt slut! Känner hur ögonen bara vill falla ner och ta några stängda minuter och vila. Ja, jag får passa på ta en power napp nu då.. Eller inte.
 

Kommentarer

Populära inlägg