.FÖR MIN DOTTER. FÖR NICHOLE'S SKULL.

Under en period har jag varit väldigt irriterad. Det kanske är fel ord att andvända.. Besviken! Besviken har jag varit på 2 personer. Jag väljer även här att inte nämna personernas namn pga respekt. De har att göra med Nichole's gudföräldrar. De som känner mig väl vet vilka personer det gäller och det får räcka så.

När min underbara Nichole föddes började jag som så många andra föräldrar att tänka på vem/vilka som skulle vara hennes gud föräldrar. Den första var väldigt enkelt val då jag tycker att hon är en av de mognaste jag känner.
Jag litar på henne och såg henne då som en person som skulle kunna vara ett riktigt gott exempel för Nichole att se upp till och kanske ha som en liten förebild. När jag väl frågade henne då Nichole bara var ca 2 veckor gammal blev hon lite små generad/chockad och frågade varför jag inte valde mina syskon. Jag förklarade då för henne att de var mostrar och skulle det hända mig något hade det inte riktigt gått då  de är för unga. Det skiljer ju bara 10 år på min yngsta syster Angela och Nichole!! Hon blev glad och sa att hon gärna kunde vara gudmor.
Likaså gjorde en barndomsvän till mig. Han frågade dock vad han som gudfar skulle göra och jag förklarade för honom att jag bara ville att han skulle finnas till för Nichole.

Båda dessa 2 personerna har helt enkelt misslyckats med detta. Gud vet när Nichole och jag träffade de sist. Hon kommer ju inte äns ihåg de!! I Vintras träffades vi sist. Jag har hela tiden sträckt ut en hand gång på gång, även ifall jag skrev att jag inte skulle höra av mig till de (i ett tidigare inlägg). Samma dåliga resultat. Visst förstår jag att de lever sina liv osv men att bara ta upp telefonen och skicka ett sms/ringa och fråga hur Nichole mår är väl inte så svårt. Eller?! Jag bjöd personerna till Nichole's 1årskalas. Hennes gudmor hörde inte av sig alls, gud farden kunde inte (och det förstår jag). Det spelar väl ingen roll hur mycket jag ältar fram och tillbaka i det här. Det kommer inte bli någon förändring. Jag har gett er så många chanser men som ni bara ignorerat? Nu är det slut på det här.

 Nichole behöver personer i sitt liv som kan vissa att de bryr sig och tyvärr så verkar det inte som om ni gör det!
Är så tråkigt allt det här.. Men jag får väl bita ihop och göra det som måste göras!!

Gud-föräldrar är något jag gärna vill att Nichole ska ha, några hon känner väl, några som funnits där för henne från starten, några hon kan gå till, se upp till, några som ställer upp för henne i vått och torrt, som kan lära henne de saker jag kanske inte kan lära henne, som bara finns!!!
Jag är ledsen att säga detta.. Men ni 2 har tyvärr inte lyckats med något av de som står här över..

Kommentarer

  1. Jag och Melina bryr oss mer än gärna om både dig och goa Nichole, vi tar mer än gärna om henne, vi lär henne gärna saker (även om vi är smått galna :P), nichole är och kommer alltid vara välkommen hit, likaså du. Tråkigt att "de" säger att detta är ett ansvar de säger att de ska ta men inte gör det. Men som sagt så finns vi här, både för Nichole, och dig :) Kram vännen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg