LÄTTAR PÅ ♥HJÄRTAT♥


Satt i soffan tidigare idag då Nichole låg och sov, började tänka på en massa saker. På allt som kommer hända nu de senaste veckorna. Bla träffen med Advokaten, vänner och hur vi har det. Vi har det väldigt bra jag och Nichole. Jag är så otroligt glad över att jag har möjlighet till att köpa saker till henne och att vi har det bra ekonomiskt, att hon får njuta, att hon inte har en mamma som går och oroar sig över saker, att jag är tillgänglig för henne, att hon har vänner och att även jag har vänner som bryr sig på riktigt. Inte som de tidigare vännerna som inte brytt sig så som man ska göra när man är en riktig vän.Det finns ett par personer, några gamla och några nya.

De nya personerna som är 2 personer, är jag så glad över att ha träffat och lärt känna. Det känns som om vi har känt varann i 100år! Ni vet båda att jag bryr mig extremt mycket om er och era barn. Känns skönt att vi kan prata om vad som helst. Att ni har förtroende för mig och berättar saker som är så personligt. Jag har lika mycket förtroende för er som ni har till mig om inte mer. Det känns skönt att vetta att ni eller vi heller inte bara är vänner pga barnen utan för att vi connectar så bra ihop. 

Till er andra "gamla" som jag kallar er för. Så gamla är inte inte egentligen!Tycker att det är så sjukt att vi 3 fått barn nästan samtidigt! Det hade man inte kunnat tro för 6 år sedan. Är så glad att vi återupptat kontakten. Att vi har historia i hop och att historian fortsätter.Att en ny historia skapas genom våra barn och deras vänskap.

Det finns så mycket mer jag kan skriva ner här, men jag tror att ni vet och detta inlägg skulle bli alldeles för långt.. Jag vill bara säga att jag är så sjukt glad att jag lärt känna, att jag finns och är tillgänglig vilken tid på dygnet som helst, om det skulle vara något. Tack till att ni är så underbara som ni är. Underbarare människor, vänner finns nog inte! 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg