NEW STROLLER

Är jag knäpp? Kan det vara så att jag faktiskt är det? Linn tycker det, i alla fall i går. Då jag berättade för henne att jag skulle kolla på en vagn som jag eventuellt skulle köpa. Då sa hon: "Du är knäpp Yvonne!.." Jo visst förstår jag henne eftersom att jag för drygt 2 månadersen köpte en EmmaLjunga. Men jag är den typen jag vill alltid uppgradera mig. Vet inte hur många skor, väskor, plånböcker och mobiler jag har haft genom tiderna! De är just de 4 sakerna jag var 3 månad har känt att jag måste byta ut.. Plus barnvagn nu då. Men men, är nöjd med mitt köp idag i alla fall! Får se hur länge den varar innan jag får för mig att köpa en till! Haha. Vagnen är en röd BabyTravel Amsterdam  med 3 hjul, svår o köra om däcket inte är låst men kommer väl in i det snart! Och är någon intresserad av mina tidigare vagnar är det bara att skriva, maila etc.

Kommentarer

  1. Det var då en OMÖJLIG vagn att styra, hade det varit min så hade jag med all säkerhet styrt ner den i ett dike och lämnat den där !

    SvaraRadera
  2. Den är inte så svår att styra längre. Jag låste ju hjulet men idag så prövade jag för att pappa sa att det inte kunde vara så svårt. Det var det inte heller. Övning ger färdighet Linn! ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg