SAND, MUMS!

Idag blev jag väckt av en massa pussar! Älskar Nicholes små spontana pussar, finns inget bättre än att bli pussad och kramad av dig Nickis! Älskar hur du kan visa mig att du älskar mig på dit eget sätt!
Låg kvar en stund i sängen kanske 30 minuter och hade de mysigt, gosade en massa. Vi bara va. Efter den mysiga halvtimmen åt vi frukost. Lekte lite och gossade lite till fast i soffan. Nichole somnade och jag passade på att städa.. (Städar hela tiden känns det som) Är så galet jobbigt att bo i en så stor lägenhet som jag gör! Går inte att storstäda hela lägenheten på en dag.. Fick börja med köket, hann bara med köket. Nichole vaknade vi lekte dansade och diggade till musiken, sprang fram och tillbaka i den långa "Walk of shame" hallen vi har här hemma. Sedan somna hon igen i min famn. Orkade inte fortsätta städa utan vi sov tillsammans i soffan. Min moster, Sanele hörde av sig och sa att min kusin Melissa ville leka med Nichole, att hon hela dagen sagt Nichole. Så himla gulligt!


De kom över hit och vi lekte i kanske 2 timmar ute. Åt glass, drack ramlösa och njöt av de fina vädret. Nichole däremot ville inte äta sin bannan utan ramlade i sanden framlänges med ansiktet förre rätt i sanden och fick sig en massa sand i munnen och i hela ansiktet! Åh stackars min Nickis!! Kom hem lagade mat (makaroner och köttbullar) som vi båda åt utav. Nichole hon åt med hela huvudet, såg så rolig ut med all mat som var utspridd i ansiktet på henne! Hann städa hallen, vardagsrummet och vårt sovrum. Så nu är det bara toaletten, sovrum 2 och walk in garderoben, får ta det imorgon efter att vi träffat Linn, Ruby, Charlotte och Victoria!

Kommentarer

Populära inlägg