SIX DAYS


Åh fy!
'Har inte bloggat på dagar..

I Fredags träffade vi Ruby & Leona. Vi trallade runt i stan och åt sedan frukost som ni andra normala kanske kallar för lunch. Det bev Italienska färskbiffar med potatisgratäng,  grönsaker, tzatsiki & vitlöksbröd. Det var så fruktansvärt gott! Var inne på HM och såg den där som går på reklam nu, Garnier. Ni vet den "Du borstar väl inte tänderna utan borste bla bla bla" Oj va jag har letat, äntligen hitta jag den! Köpte även ett rouge från Make Up Store spm ska få lysa upp mitt lilla ansikte. Vi hade jätte roligt och tror att vi förvirrade varann en massa.. Det gör vi i och för sig alltid! Sa sedan hej då väldigt hastigt då jag fick springa föt att hinna med spårvagnen och hann det gjorde jag allt!

Fredag kväll - måndag morgon spenderade vi hos pappa. Angela Lekte med Nichole, hon spelade piano och var i gång non stop. Hel slut var hon allt på kvällen och somnade direkt.
Min spralltjej! Vi kom hem igår och var helt slut.. Fick tvinga oss ut till Frölunda Torg för att köpa en laddare phuff.. 3:e laddaren so far! Tog inte med vagnen då jag tyckte att de skulle bli för bökigt.. Vi höll hand o gick zickzack. Nichole fick bestämma tempot och allt.
Fick köpt laddaren och begav oss hemåt igen.

Idag Måndag var det tänkt att Ruby och Leona skulle ha följt med till Trädet (öppna förskolan) blev inte så.. Ruby hade inte fått sova så många timmar inatt. Vi åkte dit ändå.
Hann precis till sångstunden, Nichole lrkte som aldrig förr! Jag satt och kollade på när hon och de andra barnen lekte, efter ca 35 min kände jag mig så tom och ensam, ville få en liten kram. Ropade på Nichole men hon var så upptagen med sitt.. Hon tittade i alla fall med jämna mellan rum för att se om jag var kvar. Ååh, min lilla bebis börjar bli själständig!!

Nu är klockan lite väl mycket. Får lägga huvudet påkuden och nanna. Upp tidigt imorgon, ska på "ung mammaträff" i morgon tillsammans med Ilona hennes Olivia, Rubylinn och Leona. Natti Natti

Kommentarer

Populära inlägg