LAWYER

Vilken vecka! Tycker ni inte att den bara sprungit iväg?
Har haft så sjukt mycket att göra och vart så galet trött då vi vaknat 07:00 varje dag nu de senaste.. Nu har jag och Nichole ställt in oss på att vakna tidigt.. Vi som alltid vaknar riktigt sent. Känns lite skönt att vakna tidigt, dagarna känns lite längre då. Ja, jag tänker inte gå igenom allt som vi har gjort, då jag känner att jag inte har orken för det. Har så fruktansvärt ont i min rygg. Det är ju för min dåliga hållning. Någon som har tips på hur man kan få bättre hållning? Om ja, så snälla kommentera jag dör av rygg ont!!

I Torsdags skrev jag att jag skulle träffa en advokat och har fått lite frågor angående detta. Så ska berätta lite kortfattat vad det innebär och varför jag träffat en advokat. Det är inte min advokat utan det är Nichole's advokat, vi kommer förmodligen gå upp i rätten. Det har med Nichole's pappa att göra och om att fastställa faderskapet  Mer säger jag inte då det inte känns helt rätt att skriva om exakta lilla punkt. Om det är någon som känner igen sig i detta så undrar jag: hur är det  och om ni har några bra tips som jag kan tänka på?
Förövrigt så har vår vecka vart bra, tycker att denna veckan har gått förfärligt snabbt. Vi har umgåtts med vänner och nya vänner, lekt och stojat, sjungt och dansat. Idag ska vi bara chilla, dagen började med städning och nu ska vi leka lite inne och sedan gå ut en stund.

Håller även på med en liten tävling som kommer att hållas nästa vecka för er läsare! Jätte spennande! Berättar mer om priset och tävlings reglerna ikväll eller i morgon.

Kommentarer

Populära inlägg