SKUTA I EN PÖL

Idag har Nichole busat som aldrig för! Efter att vi hade ätit var det på med varma kläder. Letade efter hennes skor som hon alltid tar och gömmer på alla möjliga ställen. (så jobbigt!) Kollade ut genom fönstret och de små regnade fick då leta efter galon byxorna MEN de hittade jag inte heller.. Vi gick ut ändå, tog på ett par tjocka byxor som såg ut och kändes som termobyxor.. (Det vissade sig att det var ett par helt vanliga byxor!) Vi gungade på gungbrädan och Nichole satt helt själv för första gången och ropade "guuung guuung!" Så var det dags att gå lite tyckte hon och vi gick och gick och gick.. Tills vi kom fram till en liten pöl som hon skulle plaska  i. Vi plaskade och stampade fötterna tills det blev mer intressantare att sitta i pölen och plaska med händerna.
Sa gång på gång att man inte inte fick plaska så fast nu är mitt lilla troll i någon form av fas där hon inte längre bryr sig om vad jag säger, jag har ingen talan helt enkelt!! Efter 1 timmes lek rann näsan på mitt underbarn.
Vi gick in tog ett bad tillsammans och höll henne sedan i min famn så hon kunde dricka välling. Nu sover hon djupt och gott. Ska med sova nu snart om någon timme. Upp tidigt imorgon, träffa Ruby halv 12 och sedan möte kl 15. Hörs lite senare om jag fortfarande är vaken annars hörs vi i morgon!


Kommentarer

Populära inlägg