5 MINUTERS METODEN


Nichole och jag har alltid sovit i hop sen den dagen hon föddes. Det har fungerat jättebra, vi har fått den sömn vi behövt. Men nu i det sista har jag känt att det vart dags att sova var försig, så att hon lär sig. Hon är ju ändå 1 år och 6 månader. När man är i den åldern är det ju nog dags att sova själv. Vi har nu "flyttat" hem till oss nu igen efter att ha vart hos pappa i ca 1 månad. Allt fungerade bra hos pappa, vi sov i hop och hade det bra. Men  då jag kände att det först och främst är skönt att ha sitt eget, alla Nicholes leksaker och alla våra kläder och mycket mycket mer! Har fixat till det här hemma det är jätte mysigt och både jag och Nichole trivs här jätte bra! Vi har en ny stor TV!! NIchole har sitt egna rum som nästan är klart. 


I helgen har vi haft besök av Linn och Melina som kom i Fredags och sov över, de åkte hem idag. Jätte mysigt har vi haft! Kändes väldigt tomt när de åkte hem, var så tyst och lugnt fast ändå inte..
Idag eller tidigare idag på kvällen när hon skulle sova var det dags för "5 minuters metoden".
Det skärde sig i hjärtat men fanns inget jag kunde göra av saken, vara bestämd och vänta.Hon somnade jätte snabbt. Det blev bara tyst efter 39 minuter för att vara exakt! Har suttit här i 2 timmar, i vardagsrummet och en liten del av mig vill att hon ska vakna, vill att vi ska sova i hop. Separationsångest kanske? Men känns så underbart skönt att hon sover, nu kan jag få så mycket mer gjort! Och att det gick så snabbt idag betyder (hoppas jag) att det kommer gå lika bra i morgon med. Tanken att sova ensam, utan Nichole i en stor dubbelsäng är skrämande. Men bäst för oss båda 2.

För er som vill veta mer om "5minuters metoden" har jag en länk HÄR som ni kan klicka på och läsa mer om! Nu blir det lite plock, nyheter? och läggdags! Natti!

Kommentarer

Populära inlägg