MÅNDAG KVÄLL

Då var det dags igen att köra Fem minuters metoden igen. Det funkade jätte bra igår så får hoppsa på det bästa. Trixet idag är att lyssna på musik med hörlurar och pausa var 5 minut för att sedan gå in och ge Nichole nappen tills hon somnar. Detta göra jag för att det skär sig så otroligt mycket att höra henne gråta så extremt som hon gör. Ni som läser detta som både har barn eller inte tycker säkert att det är jätte elakt men det är det inte.
Det är för att barnen ska lära sig, de är heller inte så duma som man tror att de är, just nu ropar hon: "mamma mamma mamma kom" och med jämna mellan rum skriker hon fast det är inte ett sånt där så kallat äkta skrik utan det är ett fejk skrik för att hon vill få som hon vill. Men det här kommer nog att gå bra!
Rhianna gör mig sällskap i luran för att hjälpa mig genom det hära! Känns som om det var årsedan jag lyssnade på musik. Riktigt bra låtar från henne måste jag säga! Innan jag avslutar detta måste jag bara tillägga en sak till. Det blev tyst! Gick in till henne nu för att ge henne nappen, nallen och stoppa om henne igen. Hon var allt lite busig och gjort nr 2 så byte och la sedan ner nallen i sängen och sa att hon skulle sova, när jag lyfte henne för att lägga ner henne i sängen var det hon som friviligt ville ner i sängen. Sa natt natt och då blev hon ledsen en liten sekund, gick sedan ut ur rummet och då blev det helt tyst!! Så nu ligger hon och sover. Helt sjukt, trodde att det här, hela grejen skulle ta jätte lång tid men icke! Nu blir det ett avsnitt av Niktia och sedan stickning. Håller på sticka en sån snodd halsduck till min bebis som är så duktig och underbar på alla sätt och vis!! 

Kommentarer

Populära inlägg