TISDAG 1353

Åh kvällarna känns bara längre och längre nu när jag vet om att jag ska sova själv.. Visst är det härligt och skönt att ha egen tid varje dag. Men igår tex somnade Nichole nästan med en gång. Efter ett blöjbyte.
Sen vart det tyst och jag var jätte trött men ville eller kunde inte sova. Tog ett långt bad och satt och kollade på Nikita tillsammans med ett glas rött. Hade det jätte mysigt! Tillslut tvinga jag mig själv att sova, blev inte så mycket sovande på direkten utan lite Wordfued. Men tillslut somnade jag! Idag vaknade jag återigen först Nichole vaknade en halvtimme efter mig vid halv 10, tror jag att klockan var.
Satte oss i soffan och ammade. Har så mycket nu då jag bara ammar morgon och kväll så det hinner "fyllas" på. Sedan åt vi lite frukost (då jag inte vet om min bröstmjölk är särskilt mättande) Efter frukosten sprang Nichole runt och dansade till musiken på Bolibompa och lekte. Passade på att röja lite i mitt rum och efter många tröj,byxor etc vikning tog jag en paus för att fortsätta efter maten och efter att ha nattat henne. Slutat med burkmat hemma nu, blir bara hem lagad mat. Jätte gott! Och Nichole gillade det! Nu Sover hon, gick jätte snabbt det med. Nallen ner i sängen först 2 nappar och sedan lillens tur.
Hon skrek i kanske 1 - 3 min sedan vart det HELT tyst!! Nu ska jag bara vänta en liten stund, vila upp mig lite och sedan röja, städa lite till. Vi får ju kanske lite fin besök senare i dag av Rubylinn hennes lilla Leona, som inte är så liten längre i och för sig. Var tänkt att vi skulle till Torget, men här är så regnigt och blåsigt så håller oss inne idag och har det mysigt. Hörs lite senare!

Kommentarer

Populära inlägg