MELODIFESTIVALEN-TJEJKVÄLL-UTGÅNG

Härlig hemma kväll med de bästaste brudarna! Linn och Lydia. Och Emma. Käka god mat som Lydia lagat. Mums! Natta alla barnen samtidigt, självklart skrek de, lite i skift.. Sen somnade de lagom tid till starteten av Melodifestivalen. Kollade de 8 bidragen, jag satt och störde mig på att melodierna på ALLA utom hårrock/punkbandets lät som låtar som redan finns. Som Loreens låt.. Lät som en låt av Celin Dion. Marie Senerholts låt lät som förra årets vinnare, den Tyska tjejen. Ja ni vet vad jag menar.
Blev inte så mycket mer tittande, det var helt enkelt inte lika kul som det vart innan. Spelade spel istället. "tjej Middag" Även de spelet dog ut, alla vart sega så jag passade på att visa mina dans moves! Då vart det en hel del skratt. Sedan drog vi till Exect och hade trevligt. Extremt trevligt!
Vill även säga förlåt,ännu än gång du vet vem du är. Förlåt så jätte mycket!
Kommentarer

  1. Hej! Vet inte om du känner till det stora Bloggminglet som kommer att vara den 28:e april i Sthlm? Det är för alla föräldrabloggare och alla har chans att komma, läs gärna mer på vår hemsida! Hoppas vi ses :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg