Nolltollerans: Misshandel

Det värsta som finns enligt min åsikt är misshandel  Det finns inget värre än det, än att bli utsatt för det! Att det finns så fruktansvärda människor som kan tillåta sig själva att göra något så ont mot en annan eller flera människor. Det äcklar mig. Varför jag har så extremt starka åsikter är för att jag själv vart/blivit utsatt för det, av ett ex. Idag, precis nu för bara några minuter sedan hoppade jag av bussen och såg en "blatte kille" (om man får uttrycka sig så..) Kan tänka mig att han var från något Arabiskt land, då han såg så ut, 24-27 år ca. Han höll fast en tjej som var i min storlek 18-21 år ca, något smalare. Han höll henne på ett konstigt sätt enligt min uppfattning. Bakifrån. Så när han gick fram var hon tvungen att gå fram "automatiskt" fast mer på tvingat. Jag stannade till. Dels för att han skulle se att jag "markerat" området så att han kanske skulle släppa taget om henne då han fått en åskådare.

De andra som hoppa av bussen samtidigt som mig tittade, ni vet så där typiskt svenskt. Och gick sedan vidare. Va fan är det med samhället!? Hade han sparkat på henne tex hade de säkert stannat några få sekunder och gått vidare. Blir så arg!! Ifall, efter ett ögonblick såg tjejen mig och hon slet sig loss. Han fortsatte gå. Så jag gick långsamt över gatan i hopp om att tjejen skulle lämna platsen. Hon satte sig på busshållplatsen och jag stod då på andra sidan, vid hållplatsen där. Funderade varför hon inte gick. "Är hon dum i huvudet tänkte jag.." ( hon var väl chockad) Så jag fick helt enkelt stå kvar. Jag kunde ringt polisen, men killen hade antagligen redan hunnit komma bort från platsen innan polisen kommit fram så det fick bara vara.

Sedan ville en liten del av mig prata med tjejen och ringa 112 men tänkte på Nichole. Tänkte att han killen sett mig och visste åt vilket håll jag bodde och att han kanske vid ett senare tillfälle skulle göra något mot mig. Blir lite så när man är ensamstående, är som när jag ska gå över ett övergångsställe..
Tittar åt höger, vänster och sedan höger, vänster igen. För Nichole har bara mig. Måste vara extra försiktig. Jag vill kunna se henne växa upp till den kvinnan hon blir, se henne växa, allt det där. Då får man se till och vara försiktig. Jag lämnade busskuren då jag såg att hon tjejen hunnit gå en lång bit bort. Fast jag vet inte vart killen tog vägen. Han kanske stod kvar någonstans och följde henne sedan.
Hoppas som fan att han inte gjorde det, då kommer jag känna en stor skuld.
Vet du om någon som blir/blivit utsatt för våld, brott etc?
Misstänker du att någon blir det? Kontakta då alltid Brottsoffermyndigheten

Kommentarer

  1. SV; man får helt enkelt hoppas att utbildningen leder till välbetalt jobb så man kan köpa allt man vill sen ;-)

    Håller med dig angående texten i ditt inlägg också, sjukt hur folk kan se förbi saker i det här landet. Förskräckligt. :-( Ingen vågar göra något.. fegisar är vad folk är!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg