#06 Ting du inte visste om mig

En till sak ni läsare (som ej känner mig) inte vet.. Är att jag är så gott som beroende av Dextrozol som jag kallar det för, men heter egentligen bara Dextro. Vet inte riktigt hur mycket pengar jag lägger varje månad på dessa paket, vet bara att det är mycket, sjukt mycket. Var med Ilona i somras, inne på ICA, innan vi åkte iväg till Spanien med Lydia. Köpte en hel, liten plastpåse med bara en massa Dextrozol, förpackningen som är vit och blå. Gick på 150kr.. Men det var det helt klart värt! Det ändå tråkiga är att jag kan käka, tugga sönder de här som rektangel formade bitarna på bara några få sekunder. Sedan är de slut.. Så tuggar jag dom på ett speciellt sätt också, så det blir extra gott!. Haha jag är galen! För nyttigt kan det inte vara att äta så mycket av druvsocker och allt nu vad de innehåller..


Men skitsamma, vi lever bara en gång så why not? Har även lyckats få in Lydia på det spåret med,
hon lika så som mig är beroende av dessa fantastiska godsakerna dock med en mindre grad i sitt beroende. Var fruktansvärt när vi var nere i Spanien. Hade köpt med mig 8 paket. Käkade men massa på flyget, tror jag åt slut på 4 paket.. Fick snåla jätte massa äta med långa mellan rum.. Jätte jobbigt. Sedan tog sista paketet slut och ja, vi hade inga kvar.. Efter de 2.5 veckorna där nere landande vi på Säve flygplats.
Pappa kom och hämta mig och han fick köpa en massa paket åt mig och de försvann lika kvickt de med. Förlåt ni diabetiker där ute, det är jag som handlat slut dextrozolen som ni ibland letar efter!..

Kommentarer

Populära inlägg