#10 Ting du inte visste om mig...

En sak ni inte vet om mig.. Något som igen annan vet förutom min vän Ilona är.. att jag idag har ätit 2 paket dextrozol, 3 bitar av en mummsig kladdkaka jag köpte på Coop som vi delade på samt Risgrynsgröt. Frukosten för dagen var kladdkakan som åts 13:30.. Det lilla tilltugget under dagens gång var Dextrozolen och den smarriga kvällsmaten var julgröten vid 18 tiden.

Neej jag håller absolut inte på med någon konstig diet! Jag är bara så som jag berättat tidigare i det här: Inlägget. Jag äter det jag känner för när jag känner för och idag när jag var hungrig vart de det som vart. Inte bra, jag vet. Men så funkar jag. Och tycker helt klart att den här konstiga typen av vana jag har är bättre en de där extrema dieterna som finns där ute. Som tex räkna kalorier.. Äh blir trött på dra upp de exemplerna. Är så uttjatat?! Så ni skall få slippa läsa ännu en blogg med kalorier hit och kalorier dit!
Måste dock lägga till att jag äter mat och så, det gör jag. Men ibland, vissa dagar hinner man inte och då blir det såhär. Men senare blir det lite näringsrik mat för min del. Just sayin!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg