2012.12.20 - 2012.12.21 = Är vi nära slutet? ..

Japp då var det bara 30 minuter kvar tills "Jorden går under" Inget jag tror på så sätt.. Men finns dom som gör. Kanske du! Ja, du som läser detta inlägg just nu? Jag funderar lite på om de som verkligen har gått all in för detta har tagit denna underbara Torsdag som om den vore den sista? Vart med sina nära och kära osv.. Det roliga med allt detta "påhitt" som jag valt att kalla det för är att det inte står någonstans i  Mayafolkets kalender om något att jorden verkligen kommer att gå under... Det står BARA eller ja, 2012-12-21är där deras kalender tar slut. Hm, kan man inte förnya kalendern istället för att hitta på dumma påhitt som säkerligen skrämt upp en del människor? Jaja nog tjöjtat om det där..
"Despite the failure of a multitude of doomsday prophecies over the centuries, believers are at it again, pegging the end of the world as tomorrow, Friday, Dec. 21. Are you feeling fine? In Sweden, we have decided to wind our clocks back so we can watch the rest of you go first. ha ha ha. See you later..."

Vår dag och vecka har vart super bra! Träffat vänner, stora som små. Haft besök av min kära far som hjälpt mig med mina lampor, skola, dagis och mycket mer. Nichole mår super bra så som jag själv. Det är helt enkelt bra, livet rullar på, skolan är slut.. Inte slut, men lite lov får man ju götta sig med fram till 7 januari, då jag börjar plugga på heltid.. Lär bli jobbigt, stressigt men det är det värt! Hoppas er vecka vart lika bra som vår!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg