Ju mer än människa säger desto mindre kommer folk ihåg..

1. Ilona och jag var inne på Lidl för att köpa oss lite Redbull. Hittade den här: "Gör egen snö" för 20 kr. Skulle ljuga om jag sa att jag inte ville köpa den. Det lätt och såg så intressant ut men, tokigt. Tog mitt sunda förnuft och bangade köpet.. Hm.. Någon som köpt något sånt här, har några erfarenheter från den?
2.Sedan var vi iväg i Angered. Hittade den här tavlan med världens klockrenaste citat. Ilona sa: "Jaadu Yvonne, igen kommer ihåg vad du sagt, tavlan stämmer så in på dig". Tänkte efter en stund och jo.. Den stämmer in på mig, till fullo! Synd bara att den var så liten. Var så sugen på köpa den. Hade den vart större så! Tackar så hemskt mycket för idag Ilona. Mycket prat, skratt och väldigt konstiga idéer. Haha. Vi skall köpa hus jag och Ilona. Huset vi ska köpa ligger i ett perfekt läge, super fint och stort... Berättar mer om detta senare. Haha.
3. Det som fick följa med hem till vårt kära hem var 2 st såna här (bild nedanför). En länga i köket och en länga i Nicholes rum. När jag var färdig med uppsättningen av första längan i köket frågade jag min älskling om det var fint. "Jaa mamma de e fint!" Fick jag till svar och världens bredaste leende. Berättade för lillen att hon skulle få en i sitt rum med. Och oj vilken lycka som spred sig i köket! Underbar känsla!
4. Innan jag hämtade min plutt från dagis passade jag på att handla lite smått. Sprang in på Ica supermarket och plockade på mig lite kanel, risgrynsgröt  varm choklad,en Hello Kitty julkalender och goda pepparkakor. Blev julgröt som jag kallar de för, varm choklad och pepparkakor i vårt mysiga julkök med mysiga värme ljus. Klockan vart kvart i 7 och då bänkade vi oss framför Mysteriet på GreveholmSåg ni på det med ? Spännande, vad tyckte ni om dagens avsnitt?

Kommentarer

Populära inlägg