Hinner ej blogga mycket.. Men jag vill ge cread till kollektiv chaufförerna!

Idag var en bra dag. Åkte hela vägen från min far i morse 06:30, till andra sidan stan nästan. Till mitt hjärtas dagis. Spårvagnen var framme på brunnsparken så vi hann precis med vår buss till dagis. Tänk att vi kom i tid! 07:30 var vi utanför dagis exakt. Lite stört faktiskt då vi bor 5 minuters buss resa från dagis och kommer nästan, för det mesta sent. Efter att ha fått en värmande kram fån Nichole begav jag mig till busshållplatsen. 1 minut, stod det. tills den skulle komma. Gött sådär i vinterkylan  Bussen kom, gick på den och inser kort därefter att jag tagit fel bus.. Surt! Hoppade av och såg då att den rätta bussen som jag skulle tagit från början var där, hann med den underbart! Återigen, slippa stå i vinterkylan..

Hann vara hemma ett tag, göra i ordning mig för dagens första och ända lektion. 11-12:30
Därefter vart det att åka till Göteborgs universitet för att plugga tillsammans med min vän i 2 timmar. Tog oss in till stan efteråt, ett par fina örhängen och en foundation fick följa med mig hem. Sa sedan tjingeling till varann och skiljdes åt, åt varsitt håll. Kom hem, hann vara hemma 1 timma.. Packa ner det vi skulle ha med till Lydia, (då vi är här från idag till söndag). Barnvaktsfasoner..

Så var klockan 16:30 och jag höll fortfarande på att städa.. Jag och klockan, tiden är ju som ni kanske redan vet inga goda vänner. 17:00 skulle jag hämta älsklingen, och för att komma i tid bör man åka 17:45. Jag åkte 17:56. Bussen kom även nu som de andra gånger idag så den matcha mig. Var framme på hållplatsen till dagis 59 och på dags 01. De få minuterna jag promenerade från hållplatsen till dagis tänkte jag på hur bra det är med alla dessa busschaufförer  Jag som åker extremt mycket kollektiv bör uppskatta dessa människor som tidigt på morgonen kör så jag hinner till dagis i tid, så jag kan ta mig till mina 3 skolor och även handla, shoppa, träffa vänner, familj och allt det där. Så tack Västtrafik -kollektiv personalen som ser till så att jag och Nichole kan ta oss från A till B och även slippa betala trängselskatterna! hehe..

Kommentarer

Populära inlägg