Kom igen nu, GUD!

Någon mer än jag som tröttnat på de gråa och regniga dagarna som detta land alltid får uppleva, precis där vid årsskiftet? De där dagarna speciellt nu i slutet på Januari månad. Då det bara blåser och blåser, regnar och vattenpölarna bara samlas, blandas ihop med all smuts på asfalten  leran och ändrar färg till den där tragiska brun-becha färgen som får en att tänka: Åh Gud kom igen!! 

Känns det inte lite som att Sverige och dess väder står under en förbannelse? Att det var ett land som glömdes lite halvt? Nee, så kanske man inte skall säga.. Fast det känns verkligen så! Sitter på min balkong just nu. Med en tjock och varm vinterjacka. För så kallt är det! Jag hatar verkligen Januari-Februari-Mars och till och med April. För det har ju hänt ett antal gånger att kylan ligger i och att små flingor hittat sig in på April månad. Brr. Det här är fruktansvärt tragiskt! Den här förbannelsen ser man dessutom vart man än går och är. På bussen, i väntan på bussen, på stan, på gårdarna.. Allt är bara svart, alla är svarta... Nej nu vart det fel där. Alla är inte svarta, jag är svar. alla bär svart, dystra färger helt enkelt. Är ni inte lika sugna som jag, på att bara dra på er ett par shorts, linne o frässiga brillor?! Nu får vi alla, ALLA hålla tummarna för bättre väder bättre tider, sommartider!

Kommentarer

  1. Det är nåt underligt med att under vintern bär vi svarta och mörka kläder! Som att vi går lite i ide under vintern. Men sedan tycker jag att vintern är rätt härlig, bara vi får ha snö och några minusgrader. Mycket bättre än regn och slask. Kallt är det ju vid denna årstid i Sverige. Det tycker jag är charmigt med Norden, de 4 olika årstiderna! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg