Nyårslöfte - 2013 ?

I'm back!!..

Nyår, nyår, nyår.. Hur var er nyår? Antagligen mycket mycket bättre än min. Var hemma med nästan hela familjen förutom min far och lillasyster Emily, som stack iväg till sina vänner strax efter middagen. Barnen dvs min kusin Melissa och Nichole nattades sent, väldigt sent, senare än vanligt pga de dumma fyrverkerierna. Vid 23-23.30, oj så trötta små tjejerna var.. Haha Nichole var så söt! "Mamma du måste säga till grannarna att sluta banka så att jag kan sova" Något hon fått från av att ha hört grannarna ovanför oss, med hög dunk musik och att jag då sagt till henne att lägga sig, att jag kommer gå upp och säga aja baja till dom!! Sista dagen av 2012 för min del slutade i extrem besvikelse. Och just den dagen anade jag att det antagligen skulle fortsätta till första dagen av 2013, idag. Inte bara med besvikelse utan nu vart det kräkningartårar, många många tårar fälldes denna dag. Något man verkligen inte önskar på just första dagen av ett nytt år.( Fick dock ett stort leende på mina läppar igår, sent. Det leendet uppskattades enormt och värdesetts i högsta grad)


Allt detta fick mig att inse, inse en stor sak. allt jag fick uppleva både på nyårsafton samt idag, nyårsdagen och hälften av de andra dagar som passerat förbi är: Att det inte är värt att bli på trackad av någon på de viss som jag blivit. Det är inte okej att må prima en dag och att ha någon i sitt liv som kommer och suger ur ens glädje på det visset. Det är inte okej. Inte okej alls! Nu tar jag mig själv i kragen, stänger ute denna person, då du, du bevisat att du aldrig kommer att ändra på dig. Du finns inte längre för mig, det är det bästa för mig. För oss båda, för alla som har kommit påverkas av detta runt om kring. Tex Nichole, hon skall inte behöva se sin mamma på ett sådant sätt, att jag mår dåligt av detta, att jag går från glad till ledsen osv. För att min glädje skall kunna bubbla ut och finnas nästan hela tiden har jag inte plats för någon som dig i mitt liv.
Tråkigt, att det blivit så, att det gått så långt.. Ända lösningen är detta, drastiskt beslut helt enkelt. Man kan väl säga att detta blir mitt nyårslöfte? Och att nästa nyår blir 1000 gånger bättre då du ej är en del av mitt liv?
- Puuh! Kände att jag var tvungen att få ur mig detta, känns lite bättre nu. Men visst, det kommer ta ett tag innan jag är mig själv till 100%.. Gott nytt år till alla i efterskott!..

Kommentarer

Populära inlägg