Playdate: with our beloved friends!

Denna morgon vart jag väckt av min lilla plutt hemma hos min far, tidigt enormt tidigt.. Okej inte så jätte tidigt, men då jag somnade igår kväll i samband med nattningen vid 19, vaknade 23 igen och var pigg som en gris. Enormt dumt av mig att låta mig själv somna bara sådär.. Låg åter i sängen 02:30 men somnade inte förens 03:15. Så kom Nichole vid 08:00 och väckte en trött mamma.. Eftersom min pappa gått iväg på jobb en timme innan var det bara till och vakna och göra i ordning frukost.. Sedan såg hon på mig och sa: " Mamma du är trött gå lägg dig" Tog tag i min hand och ledde mig in till rummet, stoppade om mig i sängen bredvid nallarna och bebisen. Såå söt! Somna gjorde jag dock inte utan bara låg där för att sträcka på mig medan hon glodde på Bolibompa.

Hörde av oss till Frida, mamman till Masanni och Fatima som i sin tur hört av sig till Ilona, mamman till Olivia och bebis Ramona. Lek dag, bestämdes på sms. Träffades allihop vid 14, promenerade hem till Ilona och oj oj oj va det lektessprangsbråkades osv. Var så roligt att se Nichole leka samt bråka och allt det där som tillhör den åldern då det var ett tagsedan hon träffade det gänget samt lekte med sina vänner nu när det var juledagar.. Vi blev kvar där länge! Efter många timmars lek och allt det där bråkades det till en högre grad. Trötthets-tecken? Japp. Då var det dags att rulla sig hemåt, ner för den långa mörka backen utan belysning.. Kom hem och Nichole satte sig genast i köket där hennes kära morfar satt med en kopp glögg, för att berätta vad hon hade gjort idag. Så nöjd var hon. Underbart!! Lästes godnatt saga i köket och sjöngs natti natti i sovrummet, nu sover min lilla trötta skatt så snart blir det film: Snabba cash som min goda vän Ilona lånade ut! Tack så hemskt mycket kära ni som förgyllde vår dag!!  

En bild från senast hela gänget sågs, hos Frida. Tjej gänget i pepparkaksformat. Skapad av mig.
(Den lilla pepparkakan nedan skall föreställa bebis Ramona,vart ej så lyckat från min sida..)

Kommentarer

  1. Vi har skickat dig ett mail gällande din blogg. Har du inte fått något kan du höra av dig till oss på den mailadress som står längst ner på denna sida: http://www.vipbloggar.com/bli-vip-blogg/ så kontaktar vi dig igen.

    Tack!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg