Helgen i sin helhet.

Återigen en grym helg! Kan faktiskt vara så att denna helgen var sneppet bättre en förra, om jag ska vara ärlig. Vad är det som gjorde denna helgen så fantastisk tro?

Jo i fredags vart jag lite seg så blev hemma istället, passade på att plugga medan mitt hjärta var på dagis. Gick sedan och hämtade. När vi väl kom hem bakade vi koksbollar. Hon satt och åt smeten medan jag fick rulla de små bollarna helt själv.. sedan blandade vi jordgubbssaft och kollade bolibompa, myste och sjöng lite natti natti sånger när klockan var såpass mycket för lillen.

Lördag morgon fick jag sovmorgon, vlket innebär att Nichole vaknade någongång, tidigt iallafall. Och höll på med... Dumheter. Det var det jag vaknade upp till, massa söl och klad. Hon hade gått till köket och hittat bullarna som jag hade gömt... Underbart! Åkte sedan in till stan shoppade lite smått och nödvändigt inne på H&M samt Aleko ( en hår affär för oss afrikaner) åkte där efter hem till våra vänner Ruby och Leona, där vi lekte och även sov över. Barnen bråkade som vanligt lite mycket där i början för att "känna lite på varann" men i sin hel het hade de väldigt kul! Åt gott, kollade Melodifestivalen.. Inte för att vi ville utan mest för att de andra kanalerna inte vissar något bra då hela, nästan hela svenska folket ändå ser på Svt1.
Programmet tog slut och jag och ruby satt i soffan och ängnade oss åt annat kul. Som vi skrattade!!

Söndagen kom och vi blev upp plockade av far och mina systrar för att bege oss till Lerum - vattenpalatset. Nichole badade en stund.. sedan vart hon nödig, men ville inte gå på någon av toaletterna som fanns, utan gjorde på sig.. hela 2 gånger. Hon skämdes så mycket och ville inte bada mer. Blev fika för min och hennes del i väntan på att de andra skulle bli klara, kl 17 kom alla ut. Vi köpte mcd mat och åkte hem till far. Stressade som en galning då jag ska träna. Träna basket jaaa! På spårvagnen nu men blir sen.. berättar mer sen. Tjing!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg