Helgerna tycks bara bli bättre och bättre


Oj! Helgerna tycks bara blir bättre och bättre. Tro det eller ej, men denna helgen toppade förra helgen och även helgen innan det!

Vad för spännande bjöd den här helgen på tro? Jo, i fredags efter min första lektion mötte jag upp min vän Linn och hennes underbara dotter Melina samt Malin och hennes lilla Nova som numera blivit jätte stor, om man gemför med sist jag träffade henne. Vi strossade runt bland alla barn, föräldrar och alla barnvagnar inne på svenska mässan. Efter ett pars timmars strossande och händer fulle med goodiebags åkte jag, Linn och lilla Melina mot Nicholes dagis, hämtade henne och så glad hon vart när hon fick syn på Melina. (Ni ska bara veta hur mycket jag och Linn fått höra från våra små tjejer att de vill ses. Så nu äntligen! Efter dagis åkte vi hem till Mitt och Nicholes place. Lagade taco gratäng medan barnen lekte och åt sedan. Efter maten var det Bolibompa och fredagsmys, bråk mellan tjejerna lite av och till. Och sedan kom mörkret och natten.
Lördag morgon väcktes jag av mitt alarm på telefonen, tittade åt sidan och fick syn på en Melina och tänkte: Oj, vad gör du här? Larmet hade tydligen ringt långt innan jag vakna och den oteknikske Linn försökte stänga av den. Vi åt frukost och gjorde sedan i ordning oss för ännu en dag på Svenska Mässan, Baby&barn. Packade och åkte iväg. Barnen hade sjukt kul tillsammans där, det bjöds på godisregn, köra Swing car, dans och mycket, mycket mer roligt. Stötte även på en gammal vän som jobbade där, så snart blir det fika!

Efter en nästan hel dag på svenska mässan sa vi hejdå, jag och mitt hjärta begav oss hem till min mor. Där var det fullfart med hela, nästan hela familjen samlad. Så vart det att glo på Sveriges sämsta underhållnings program.. Melodifestivalen.. Melissa och Nichole somnade väldigt sent, 21:30 för att vara exakt och jag en timme efter i soffan.. Men vart väckt av min mor som tyckte att soffan var en dålig sovplats och skickade mig till sängen..
"En såndär typisk mamma-grej" Söndag morgon vaknade jag enormt tidigt, jag var peppad! Varför? Jo för att jag skulle fotograferas hos Soda Casting. (Lägger upp bilder från fotograferingen när de är upplagda på Soda Castings hemsida) Fotografen och de anställda gillade mitt klädd val och hur bilderna blev! Nichole fick med fotograferas, vilket hon tyckte var super kul.. Men det är ju ingen stor nyhet, hon är ju precis som mig när en kamera kommer upp. Måste bara säga: Fasiken siken kick man fick av att stå bakom fotografen och hans kamera. Blir kul och se om jag, vi får några bokningar nu någon gång med.
Söndagen nåde tiden då solen går ner och jag gjorde mig i ordning för basket, basket träning. Super kul! Och nu idag tidigt åkte vi hela vägen från min mor till andra sidan stan, dagis.
Och så såg vår helg ut. Var väl behövligt nu när jag känt mig lite deppig. Så tack till alla som var med och gjorde vår helg alldeles prima!

Kommentarer

Populära inlägg